• 39kr frakt!
 • info@runns.se
 • Snabba Leveranser!
 • Runns Älskar Prylar <3
 • Enbart Officiell Merchandise!

Välkommen till Runns webshop, den ultimata destinationen för alla samlarprylar och merchandiseälskare!

Välkomna till Runns, den ultimata äventyrsplatsen för alla nördar där ute! Här på Runns förenas världar från alla tänkbara fiktiva dimensioner, och vårt sortiment av merchandise och coola produkter kommer få ditt hjärta att slå i överljudsfart!

Har du någonsin drömt om att åka till Omberlandet eller kanske flyga i en riktig DeLorean? Vi kanske inte kan uppfylla dina fysiska behov, men vi kan säkerställa att du är redo för alla äventyr som väntar! I vår merchandise-himmel hittar du allt från fantastiska svärd i äkta valyrierstål till magiska trollstavar för att kasta bannbrytande trolleri.

Men låt oss inte glömma tekniknördarna där ute! Vi har de senaste och mest avancerade prylarna för varje Jedi, Time Lord eller Super Saiyan! Vill du kommunicera med aliens på en helt ny nivå? Vår otroliga utomjordiska kommunikator kommer inte bara imponera på dina grannar, utan den kommer också garanterat att öka dina chanser att bli kidnappad av utomjordingar (vem vet, kanske är det din dröm)!

Känner du dig lite nostalgisk? Oroa dig inte, vi har inte glömt bort klassikerna! Ta en titt på vårt retro-sortiment med allt från gamla Game Boys till kassettradioapparater. Lindra dina barndomsminnen och kasta dig in i det förflutna med dessa tidlösa skatter!

Och för er som är besatta av den skrivna världen, oro er inte. Vi har ett bibliotek som Dumbledore själv skulle vara avundsjuk på. Begrav dig i fantasy-mästerverk, res genom tid och rum eller dyk ner i det okända. Vi har allt - från klassiker som "Sagan om ringen" till nyare pärlor som "The Hunger Games". Det är som att gå in i en sagobok och kliva ut som hjälten i din egen historia!

Så gör dig redo att dyka ner i vår fantastiska värld av merchandise och coola produkter som Runns har att erbjuda! Vi lovar att du inte kommer att vilja lämna, och du kommer garanterat att bli avundsjuk skådat av alla där ute som inte är så priviligierade att vara en del av den här nördiga revolutionen. Vi ses på andra sidan portalen !

Runns Älskar Prylar <3

Har du sett att vi har fler butiker?

 • USP icon heart
  Vi Älskar Prylar
 • USP icon credit-card
  Säkra betalsätt
 • USP icon home
  Svensk Butik
 • USP icon mail
  Info@runns.se

Senaste produkterna

span slot="translation-backtotop" class="brew--back-to-top-link-text">