• 29kr frakt!
  • info@runns.se
  • Snabba leveranser!
  • Runns Älskar Prylar <3
  • Felkodsläsare till alla bilar!
  • Enbart Officiell Merchandise!

Hej och välkommen till Runns webshop, vad kul att du har hittat hit, hoppas du har en skön dag :-)

Kolla runt bland våra prylar och kläder och om undrar du något eller inte hittar så är det bara att fråga genom att maila på info@runns.se eller använda chatten. Vi kan få tag i det mesta är det gäller felkodsläsare, armbandsur eller coola kläder.
Ha en fortsatt härlig dag.

Runns Älskar Prylar!

Runns Älskar Prylar!

Vi har mängder med merchandise och coola prylar i lager och kan få hem det mesta om du hör av dig till oss. Vi har de coola och tuffa kläderna som du letar efter.
Vi har funnits på nätet sedan 2009 och har haft över 100000 nöjda kunder sedan starten.
Vi är specialister på

Felkodsläsare Klockor

Vi brinner för coola accessoarer som snygga klockor och prylar. Vi säljer klockor online och armbandsur som passar alla både som gillar ur, vi har både billiga och exklusiva.

Vi älskar också tuffa bilar och hatar när de strular och därför säljer vi felkodsläsare som gör att du enkelt kan hitta felkoderna snabbt och utan problem. Vi har både till OBD1 och OBD2 som passar till alla bilar. Fråga oss gärna om du letar efter en felkodsläsare till din bil.

För att matcha den tuffa klockan du köpt av oss online så har vi även gott om coola stiliga kläder som till exempel T-shirts med dina favoritfilmer eller tv-spel. Vi har även ryggsäckar, väskor och plånböcker med alla dina superhjältar.
Till den snygga tshirten och armbandsuret så måste man ju givetvis ha något på huvudet och det ordnar vi lätt då vi har ett stort sortiment av kepsar och mössor.
Vi säljer klockor online och armbandsur på nätet som passar alla, vi har både billiga och exklusiva.

Vi har gott om kända varumärken in felkodsläsare till exempel Foxwell, iCarsoft, Carecar, Vpecker, Autophix, Quicklynx med mera.

Vi har även kläderna med dina idoler till exempel Star Wars, Marvel, Disney, Batman, Nintendo, Sega, Turtles, Deadpool, Assassins Creed, Superman, Spider-Man, Frost, Jack Daniels, Dumma Mej, Pokemon, Captain America, Iron Man, Äventyrsdags, Bilar, Atari, Alchemy, Minecraft, Fallout med mera.

För din säkerhet så är Runns.se krypterad och använder https. Detta gör att all information som skickas är krypterad, vilket menas med att man har gjort informationen svårläslig för alla som inte ska kunna läsa den. Därmed minskar också risken markant för att någon avlyssnar trafiken på vägen. Https gör det också möjligt att säkerställa att man verkligen är ansluten till den webbplats man vill besöka, vilket minskar risken för phishingattacker. Vi rekommenderar att man enbart handlar på butiker på nätet som är krypterade så att inte privata uppgifter kommer i felaktiga händer.

säker ehandel

Tack för att ni hälsar på i våran butik, vi på Runns.se hoppas ni får en fortsatt bra dag. Runns Älskar Prylar!